(w)Ebjegyzet - kutya világ!

Minden, amit a kutyáinkról gondolunk és minden, amit sejtésünk szerint, ők gondolnak rólunk.

Linkblog

Címkék

Junkie naplója 1.

2008.08.03. 11:40 | kismandala | 1 beleugatás

Junkie, (aki ugye a rettenetes véreb :) ) ma hazatért a vidéki nyaralásból. Írtuk már, hogy féltünk ettől a pillanattól és kiderült, hogy ez nem is volt teljesen alaptalan. Nem mondhatnám, hogy ez volt az első  látásra szerelem. Mindenesetre lehetne a helyzet sokkal rosszabb is.Ezentúl Junkie is tollbamondja gondolatait. :)

augusztus 1.

Anyu végre hazajött. Már nagyon vártam, mert ugyan jól éreztem magam a maminál, de azért anyu nagyon hiányzott. Mami már reggel mondta hogy "Jön anyád, és hazavisz". Nem tudtam hogy ennek örüljek-e vagy ne, mert alapjában véve sokkal jobbabb vidéken, egész nap velem volt vki, feküdhetek ágyon, és játszhatok a békákkal a Körös parton, cicákkal a dédiéknél, napozhatok a  fűben, szóval jódolgom van na.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor anyu megjött azonnal hanyattdobtam magam, és eldicsekedtem, hogy nézd, itt ágyban is hempereghetek, miközben mamival szotyit rágunk.

Egyetlen rossz dolog történt, hogy meg kellett  fürödnöm.. brrr.. a mami nagyon kedvesen fürdet, közben nyugtatgat meg minden, de akkor is utálom. Csúszik a lábam a kádban, hab megy a fülembe, szőrnyű.

Ilyen szemrehányóan tudok nézni ilyenkor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De utána nagyon jó volt. Anyu azt mondta most itt kell maradnom becsomagolva, hogy meg ne fázzak (mert a hajszárítót nem viselem el)

Jó nagyot aludtam horkolva reggelig.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr1597939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chi 2008.08.03. 20:23:36

Nagyon hercegkisasszonyos ott vidéken a Junkie sorsa, itt már nincs ágyrajárás, ahogy Frenkinek sem... :-)
süti beállítások módosítása