(w)Ebjegyzet - kutya világ!

Minden, amit a kutyáinkról gondolunk és minden, amit sejtésünk szerint, ők gondolnak rólunk.

Linkblog

Címkék

Junkie naplója 7. Játszunk..

2008.08.18. 14:35 | kismandala | 2 beleugatás

Végre rá tudtam venni anyut, hogy ne csak hetente egyszer szakítson időt a viselt dolgaimra.

Volt nagy ramazuri a hétvégén. Veszélyesen fütyült a szél, én tudtam, hogy baj lesz, ha fúj a szél, meg zörög az ablak az jót nem jelenthet. Egyszercsak jött egy hatalmas csattanás, egy nagy bumm, aztán hosszú csörr, és ott volt az ajtó millió apró darabban. Engem gyorsan bedugtak a szobába, így nem láthattam, hogy mi történik, egyébként is jobbnak láttam, ha elbújok az ágy alá, biztonságba. A lányok megmutatták később, hogy Frenki milyen bátor csávó volt, és ott nézelődött a katasztrófa övezet közepén. Nagyon vicces a világító szemeivel. Mint egy űrbéka. szerintetek nem?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ezt is szeretem benne, hogy semmitől nem ijed meg ezért kezdem elhinni, hogy nem is olyan veszélyes a világ, mint azt én gondolom.Időnként nagyon nyugis kutya tud lenni, jöhetek mehetek a feje fölött, békésen alszik tovább.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most, hogy nem volt itt csomó ideig, meg még éjszaka sem, rájöttem, hogy nem is olyan rossz, hogy itt van Ő is. Például lehet együtt bunkerezni az ágy alatt, ha veszély van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilyen szőrös a szőnyeg, amitől a lányok teljesen ki vannak akadva. Nem értem ez miért olyan nagy probléma, azzal a zúgossal el tudják tüntetni, ha akarják.

Képzeljétek, megint híresek lettünk. Kinn voltunk valami blog.hu-n vagy hol. Nem tudom az miért ekkora nagy szám, de a csajok nagyon örültek neki. Pedig ezen csak a Frenki látszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán történt olyan is, hogy játszottunk. Mert végre a Frenki nyugodt volt és hagyta, hogy én megszaglásszam egész közelről az orrát, meg h belecsimpaszkodjak abba a rongyba a nyakán. Egész finoman bánt velem, és csak halkan morgolódott, de éreztem, hogy nem ellenségesen, végre nem akarta közvetlen közelről leugatni a hajam. Anyuék közben össze-vissza villogtattak a dobozkájukkal, de mi gyorsabbak voltunk, ezért sokszor csak egy nagy paca látszik belőlem. Valahogy így:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most indulunk sétálni, majd noszogatom anyut, hogy írjon gyakrabban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr7621327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Colgri 2008.08.19. 12:39:42

Jaj, de édesek:))))

El Lobo - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2008.08.20. 14:55:10

Ez azért nem semmi, hogy mindig kint vagytok a Blog.hu címlapján! :-)
süti beállítások módosítása