(w)Ebjegyzet - kutya világ!

Minden, amit a kutyáinkról gondolunk és minden, amit sejtésünk szerint, ők gondolnak rólunk.

Linkblog

Címkék

Hemu a mentőangyal

2008.08.03. 00:11 | kismandala | 5 beleugatás

Címkék: kutya ivartalanítás

Posztoltunk itt pár hónapja Tritónról, aki azóta Col-nál igazi gazdára talált. Hemu ennek a posztnak egyik kommentjében nagylelkű felajánlást tett, miszerint részben vagy egészben vállalná Tritkó ivartalanítását. Akkor nem volt erre szükség, most viszont Frenkinél felmerült ugyanez a probléma. Elég sokat rágódtunk a dolgon, de végül összeszedtem a bátorságom és megkerestem Hemut. (Sajnos a kocsi csináltatás, és Frenki orvoshoz hordása felemésztette a tartalékainkat) Félve emeltem fel a telefont, hiszen a neten írogat mindenki mindenfélét, nameg így ismeretlenül.. de Hemu komolyan gondolta, így Frenki kutyát jövőhéten megszabadítjuk két apró golyócskától. Gondolom a férfiak most fájdalmasan felszisszentek, de Frenkinek sokat segítünk ezzel. Reméljük hogy higgadtabb lesz, és így nagyobb eséllyel talál kutyabarátokat, ugyanis Ő most egy kanos kölyök, és minden kutya felé ezen szándékával közeledik.

Egy szó mint száz. NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK HEMU.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr69597965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Colgri 2008.08.03. 16:03:12

Nagy ritkaság manapság az ilyen segítőkészség, ami már Tritonnál is megmutatkozott. Én is nagyon köszönöm Hemu segítségét!

kismandi 2008.08.03. 19:46:26

Pedig Hemunak is van 2 saját kutyája.. vagy talán pont azért..

hemu 2008.08.04. 11:06:43

Hát igazán nincs mit! Szerencsére most éppen olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy megtehetem, így nem is kérdés! :o)
De kikötöm, hogy Frenki nem tudhatja meg, hogy én tehetek róla! :o)

kismandi 2008.08.04. 16:35:21

ígérem nem áruljuk el neki :)

Col 2008.08.04. 22:36:09

Engem ma már faggatott, hogy kinek is lesz köszönhető ez a dolog, de becsszó, nem árultam el neki :)
Amúgy Triton is nagyon köszöni, mert neki sem volt egy leányálom, hogy folyamatosan a popókáját stírölték és próbálkoztak nála :D
süti beállítások módosítása