(w)Ebjegyzet - kutya világ!

Minden, amit a kutyáinkról gondolunk és minden, amit sejtésünk szerint, ők gondolnak rólunk.

Linkblog

Címkék

Junkie naplója 3. - a helyzet súlyos, de nem reménytelen

2008.08.05. 21:14 | kismandala | 1 beleugatás

Augusztus 3.

Nem nagyon megy ez a barátkozás, mondjuk nem töröm magam agyon a próbálkozásban. Nem is tudom hogy hol kellene kezdeni, hogy most akkor én szabályozzam őt, vagy ő szabályozzon engem. Grr csajok, miért kellett ezt tenni velem? Kaptunk mindketten rágcsát, cipő alakút. Ez a szörnyű alak persze hogy velem szemben nyamogott rajta, hogy ezzel is idegesítsen.Na persze azért az rendes tőle, hogy nem akarja elvenni. Nem is adnám, olyankor mindig megmutatom a veszedelmes fogaimat, és akkor békén hagy. Ha a lányok ezt akarják, legyen itt, de nehogymár azt higyje hogy ő az úr. Muszáj kordában tartanom.

Egyébként nagyon beszari kutya, például mindig sír ha egyedül marad. Anyu reggel elment oda nem tudom hova, ahová rendszeresen eljár, de mindig visszajön, asszem a csajszik munkának hívják. Jó hely lehet, mert elég sokat mennek mind a ketten. Klári itthon maradt velünk, és felügyelt nehogy széttépjem a Frenkit. (Ezt mondogatják neki, úgyhogy feltételezem ez a neve) Aztán délután itthagytuk, és úgy sírt, mint én pici koromban. Szégyelném magam a helyében. Az egész nap egyébként marha uncsi volt, játszani sem igazán mertem, mert akkor mindig jött ez a böszme, és elment a kedvem az egésztől.

Egyébként azért be kell vallanom, hogy okosnak tűnik ez az új lakótárs, ő is leteszi magát mikor mondják azt a "fekszik"-et. Persze én még mindig sokkal gyorsabb vagyok, és jutifalit is először kapok. Azért mondjuk van abban jó is, hogy itt van. Sokkal többet és nagyobbakat sétálunk a lányokkal mint előtte. Olyankor egész szép látvány vagyunk állítólag. Tényleg nem tudom mi olyan nagy szó abban, hogy egymás mellett kocogunk. Anyu szerint ez aranyos, és folyton kattingat, meg villogvalami kis dobozkával. Így szoktunk sétázni. Ebben szerintem nincsen semmi különös. De ők annyira odavannak, hogy én is élvezem. Néha azért érzem rajta, hogy ő sem valami boldog, és olyankor egészen közel engedem magamhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jajj csajok csajok, milyen helyzetbe kevertetek engem?

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr14602514

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Visite su sitio web 2017.11.23. 23:43:35

Ezt a posztot inkább leszedtem - Privát gondolatok az autók világáról

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Col 2008.08.07. 13:26:36

Ez nagyon éééédi :)
süti beállítások módosítása